Over ons: Salodak

Laten we onszelf kort even voorstellen. Mijn naam is Freddy Sallomons en samen met mijn team zijn we Salodak: Dé dakspecialist voor Hoogeveen en omstreken met meer dan 20 jaar ervaring. Welkom op onze ‘Over ons’-pagina. Hier nemen we je graag mee in onze bedrijfsgeschiedenis, onze visie en natuurlijk vertellen we je meer over onze specialiteit: platte daken.

Terug naar het begin

Na vele jaren bij een groot dakdekkersbedrijf gewerkt te hebben, besloot Freddy Sallomons in 2019 om voor zichzelf te beginnen. De tijd was rijp voor een nieuwe uitdaging. Dit was het begin van Salodak Dakspecialisten.

Gevestigd in Hoogeveen, begon Salodak als een eenmansbedrijf met een duidelijke visie: het leveren van kwaliteit. En met succes. De afgelopen jaren hebben we vele mooie projecten in en rondom Hoogeveen met succes uitgevoerd. Binnen een paar jaar tijd is ons bedrijf gegroeid van een ambitieuze eenmanszaak naar een team van 5 gespecialiseerde dakdekkers in 2024.

Het team van Salodak is gespecialiseerd in platte daken.

Onze diensten

Ervaar je overlast van een lekkage in je dak? Dan wil je natuurlijk dat het probleem zo snel mogelijk wordt verholpen op vakkundige wijze.

Wat je project ook inhoudt. Met onze jarenlange ervaring, professionele werkwijze en een gemotiveerd en geschoold team, staan we voor je klaar. We werken zowel met bitumen dakbedekking als PVC-dakbedekking. Als dakdekkersbedrijf zijn we gespecialiseerd in:

  • Dakbedekking
  • Dakreparatie
  • Dakrenovatie
  • Dakisolatie
  • Dakonderhoud

Maak kennis met team Salodak

De afgelopen jaren zijn we uitgegroeid van een eenmansbedrijf tot een hecht team onder leiding van Freddy. Samen gaan we bij elke klus voor een professionele en klantgerichte aanpak. Jouw wensen staan centraal en wij zijn de specialisten die de klus klaren.

Onze visie voor succes

Bij Salodak sta jij als klant altijd centraal. Ondervind je overlast door een daklekkage? Dan wil je dit probleem natuurlijk zo snel mogelijk verholpen hebben. Bij Salodak vinden we het belangrijk dat altijd meedenken en probleemgericht te werk gaan. Als klant bel je met een specifiek probleem. Het is aan ons de taak om dit zo vakkundig mogelijk op te lossen. Bij elke klus is ons uitgangspunt het leveren van kwaliteit. Dit doen we door te werken volgens strenge richtlijnen voor kwaliteit en veiligheid. Zo werken we gericht naar een mooi eindresultaat waar jij als klant tevreden mee bent.

Wat klanten ons vertellen

Freddy Sallomons, de gespecialiseerde dakdekker en het gezicht achter Salodak.

Een greep uit onze projecten

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Onderstaand vind je een greep uit diverse projecten die we succesvol hebben afgerond.

Lees verder Dakrenovatie Dedemsvaart

Dakrenovatie Dedemsvaart

Lees verder Dakrenovatie Coevorden

Dakrenovatie Coevorden

Lees verder Dakrenovatie Epe

Dakrenovatie Epe

Lees verder Nieuwbouw plat dak appartementen Enschede

Nieuwbouw plat dak appartementen Enschede

Lees verder Renovatie plat dak woonboot Meppel

Renovatie plat dak woonboot Meppel

Lees verder Dakrenovatie Lichtendonk Lijsten Hoogeveen

Dakrenovatie Lichtendonk Lijsten Hoogeveen

De dakspecialist in jouw regio

Ben jij op zoek naar een gespecialiseerde dakdekker in Hoogeveen? Kies dan voor onze vakkundige aanpak. Wij zijn hét gespecialiseerde dakdekkersbedrijf voor Hoogeveen en de omliggende regio. Ons werkgebied strekt zich uit over Noordoost Nederland, waarbij klussen uitvoeren in de regio’s Hoogeveen, Meppel, Assen, Emmen en alles wat hier tussenin ligt.

Problemen aan je plat dak?

Vraag vrijblijvend een offerte aan en laat je dakproblemen snel verhelpen

Vraag een vrijblijvende offerte aan