De zakelijke dakdekker voor jouw bedrijf

Ben jij eigenaar van een bedrijfspand, kantoorruimte of loods? Dan is het niet alleen voor de uitstraling van het pand belangrijk dat het dak in orde is, maar ook voor de veiligheid. Je wilt niet dat er structurele schade aan het pand ontstaat door achterstallig onderhoud aan het dak. Door een samenwerking met zakelijke dakdekker hoef je je hierover geen zorgen te maken. Met ruim 20 jaar ervaring is jouw dak bij ons in goede handen.

Op zoek naar een zakelijke dakdekker?

Salodak repareert, onderhoudt en legt nieuwe daken aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Tijd én kosten besparen met een dakdekker op zakelijk gebied

Heb jij een bedrijf of ben jij vastgoedbeheerder en wil je altijd zeker zijn van een optimale veiligheid van het dak? Bij Salodak begrijpen we dat het dak van jouw bedrijfsgebouw een essentieel onderdeel is van alle activiteiten. Lekkages kunnen immers kostbare schade aan inventaris en apparatuur veroorzaken en inefficiënte isolatie kan leiden tot hogere energiekosten. Bij Salodak streven we ernaar om het dak van jouw pand te versterken en te beschermen tegen een hevige regenval, storm of hoge temperaturen.

Op die manier kun jij met een gerust hart vertrouwen op de stabiliteit en duurzaamheid van het dak. Een zakelijke dakdekker kan problemen vroegtijdig identificeren en aanpakken, waardoor dure herstellingen of vervangingen in de toekomst worden voorkomen. Salodak is het dakdekkersbedrijf voor werkzaamheden op het dak waarnaar jij op zoek bent.

Op zoek naar een zakelijke dakdekker? Salodak kan jou als ervaren dakdekkersbedrijf volledig ontzorgen.

Waarom een dakdekker gespecialiseerd in de zakelijke markt?

 • Tijd-en kostenbesparing:- Door een dakdekker voor de zakelijke markt in te schakelen, bespaar je een hoop tijd en kosten. Wij kunnen efficiënt werken en zorgen voor een snelle en probleemloze uitvoering van de dakwerkzaamheden.
 • Hoge kwaliteit:- Salodak streeft naar kwaliteit en duurzaamheid tijdens werkzaamheden. Wij gebruiken hoogwaardige materialen en moderne technieken om ervoor te zorgen dat jouw dak bestand is tegen de tand des tijds en extreme weersomstandigheden.
 • Veiligheid en naleving:- Wij zorgen voor de veiligheid van zowel medewerkers als klanten tijdens werkzaamheden. Zo beschikken we over de juiste veiligheidsuitrusting en zijn we goed op de hoogte van veiligheidsvoorschriften.

Daarnaast biedt Salodak jou en je bedrijf:

 • Een persoonlijke aanpak
 • Ruim 20 jaar ervaring
 • Kwalitetieve afwerking
 • Duurzame oplossingen

Salodak: expert in werken met platte daken

Het wordt vaak over het hoofd gezien, maar regelmatig dakonderhoud is essentieel om grote problemen met het dak te voorkomen. Een dakdekker in de zakelijke markt kan voor zakelijke klanten problemen vroegtijdig identificeren en aanpakken, waardoor dure herstellingen of vervangingen in de toekomst worden voorkomen. Salodak is met ruim 20 jaar ervaring expert op het gebied van onderhoud van platte daken. We kunnen je van dienst zijn met dakreparaties, enovaties, maar ook voor dakisolatie en dakonderhoud ben je bij ons aan het juiste adres.

Regelmatig onderhoud van het platte dak door de zakelijke dakdekker zorgt voor een langere levensduur van het dak.

Dakreparatie voor de zakelijke markt

Het dak biedt bescherming tegen weersinvloeden, zoals regen, sneeuw, hagel en wind. Wanneer het dak beschadigd raakt, kunnen er lekkages ontstaan. Water en vocht kunnen je bedrijf, kantoor of industriële hal binnendringen en schade aan de bouwconstructie, het interieur of de machines veroorzaken. Wanneer de schade te groot is, kan het zelfs zo zijn, dat werkruimtes gesloten moeten worden en dat komt de productiviteit niet ten goede. Regelmatig onderhoud kan de levensduur van een dak verlengen. Door zorg te dragen voor een goed onderhouden dak, laat een bedrijf zien dat het geeft om kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid.

Dakrenovatie voor de zakelijke markt

Als het dak herhaaldelijk last heeft van lekkages die niet met eenvoudige reparaties kunnen worden verholpen, kan een renovatie nodig zijn. Dit geldt bij een verouderde dakbedekking. Dit is niet alleen van belang om bedrijfsmiddelen te beschermen, maar ook voor de veiligheid van de mensen in het pand. Het is belangrijk om een professionele dakinspectie uit te laten voeren om de ernst van de problemen en de beste oplossing te bepalen. Salodak is jou en jouw bedrijf ook op het gebied van daksystemen renoveren graag van dienst.

Dakisolatie voor de zakelijke markt

Bij platte daken wordt isolatiemateriaal geplaatst om de warmte binnen het gebouw te behouden tijdens koude seizoenen en te voorkomen dat de warmte van buitenaf het gebouw binnendringt tijdens warme seizoenen. Hierdoor wordt de behoefte aan verwarming en koeling verminderd, besparen we op energie en wordt de energie-efficiëntie van het gebouw verbeterd. Bovendien draagt dakisolatie bij aan een comfortabeler binnenklimaat en helpt het geluidsoverdracht te verminderen.

Duurzaamheid

Duurzaamheid speelt een steeds grotere rol in het bedrijfsleven. Wist je bijvoorbeeld dat kantoorpanden vanaf 2023 Energielabel C moeten hebben? Salodak kan je hierin ondersteunen door het dak van jouw pand te isoleren. Dakisolatie kan bijdragen aan energiebesparing en daarmee ook minder CO2-uitstoot. Als gecertificeerd bedrijf informeren we je graag over de mogelijkheden.

Salodak zorgt daarnaast ook voor verantwoorde afvalstromen als duurzame oplossing. Dit omvat het scheiden en recyclen van afvalmaterialen, zoals oude dakbedekking, verpakkingsmaterialen en andere restmaterialen. Wij proberen altijd efficiënt om te gaan met materiaalgebruik en vermijden daarmee ook onnodige verpakkingen.

Ook voor de zakelijke dakdekker Salodak speelt duurzaamheid een grote rol.

Met welke soorten dakbedekking werken wij?

Bij Salodak werken we met twee soorten dakbedekking.

 • Dakbedekking van bitumen- Bitumineuze dakbedekking is al lange tijd een populaire keuze voor commerciële gebouwen. Bitumen dakbedekking staat bekend om zijn duurzaamheid en waterbestendigheid. Het biedt uitstekende bescherming tegen lekkages en is bestand tegen extreme weersomstandigheden, zoals regen, hagel en UV-straling. Bovendien is bitumen eenvoudig te monteren en te onderhouden op een plat dak, wat resulteert in lagere kosten op de lange termijn.
 • Dakbedekking van PVC- Één van de belangrijkste voordelen van pvc-dakbedekking is de uitstekende weerbestendigheid. Het is bestand tegen UV-straling, chemicaliën, worteldoorgroei en slijtage, waardoor het een langdurige en kosteneffectieve keuze is. PVC is ook zeer flexibel en gemakkelijk te installeren, waardoor het geschikt is voor complexe dakvormen.

Lichtkoepel professioneel laten vervangen

Regen, wind, vorst en UV-straling, het heeft allemaal invloed op de staat van de koepel op het platte dak van jouw bedrijf. De kwaliteit zal hierdoor naar verloop van tijd achteruitgaan, wat betekent dat het zijn werk niet meer goed kan doen. Salodak beschikt over de mogelijkheden om de schadelijke gevolgen van een oude lichtkoepel snel ongedaan te maken. Schakel je onze ervaren medewerkers in voor dakonderhoud? Dan zullen wij ook altijd de koepel controleren op staat en waterdichtheid.

Om meer licht in de bedrijfshallen of kantoren te creëren, zijn lichtkoepels een goede oplossing.

Onderhoud aan platte daken van zakelijke instellingen

Bij Salodak streven we naar een probleemloze ervaring voor onze klanten. We begrijpen dat tijd en efficiëntie belangrijk zijn voor het bedrijf, daarom zorgen we ervoor dat onze werkzaamheden worden uitgevoerd met minimale verstoring van dagelijkse activiteiten. We plannen onze werkzaamheden altijd in overleg, zodat ze passen binnen het bedrijfsschema.

Zakelijke dakdekkers zijn op de hoogte van de veiligheidsvoorschriften en bouwvoorschriften die van toepassing zijn op commerciële gebouwen. Ze werken volgens de juiste veiligheidsprotocollen om de veiligheid van de werknemers en de naleving van de regelgeving te waarborgen.

Onderhoudscontract

Het voordeel van dit jaarlijkse dakonderhoud door een zakelijke dakdekker is dat naast dat het dak goed schoongemaakt wordt, het dak ook helemaal gecontroleerd en geïnspecteerd wordt op mogelijke beschadigingen, losse naadjes en andere gebreken. Hierdoor weet een bedrijf binnen vastgoedbeheer of bijvoorbeeld winkeliers, woningcorporaties, zorginstellingen, bedrijfshallen en loodsen, VvE's en scholen altijd zeker dat het dak veilig en beschermd is.

Wat zijn de kosten van een zakelijke dakdekker?

Dat het fijn is om vooraf te weten wat een dakdekker je zakelijk gaat kosten, snappen we bij Salodak maar al te goed. Toch is het niet gemakkelijk om vooraf de exacte kosten dakdekker aan te geven. De gemiddelde kosten zijn namelijk afhankelijk van allerlei factoren, waaronder:

 • De omvang van de werkzaamheden per m²
 • Het soort materiaal dat wordt gebruikt
 • Locatie van het dak
 • Het aantal manuren

Je kunt bij Salodak altijd vrijblijvend een offerte aanvragen, waarin we je een precieze indicatie van de prijzen kunnen geven.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Salodak, jouw dakdekker voor de zakelijke markt

Vertrouw op Salodak als jouw betrouwbare partner in zakelijke dakbedekking, zodat jij je kunt concentreren op het laten groeien van jouw bedrijf, wetende dat het dak in goede handen is. Wij staan als vakman garant voor onze kennis en vakmanschap en gebruiken alleen hoogwaardige kwaliteit materialen en apparatuur tijdens onze werkzaamheden. Graag bespreken we met jou het beste plan van aanpak voor het pand in een persoonlijk gesprek. Zo zijn we als dakdekker zakelijke klanten graag van dienst in Hoogeveen, Assen, Emmen, Zwolle en Meppel. Wat kan Salodak betekenen voor jou?

 • 100% betrouwbaar
 • Ervaren dakdekker
 • 10 jaar garantie

Meer weten?

Van reparaties tot volledige dakisolaties en onderhoud, wij bieden professionele oplossingen voor jouw bedrijf. Dankzij meer dan 20 jaar ervaring met platte daken kunnen wij echt van waarde zijn voor jouw bedrijf. Alle medewerkers van ons dakdekkersbedrijf zijn in het bezit van de juiste diploma’s en certificaten.Benieuwd geworden naar wat we voor jouw project kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. We kijken graag samen met jou naar wat de mogelijkheden zijn voor jouw bedrijf of zakelijke instelling.

Op zoek naar een dakdekker in Drenthe?

Salodak repareert, onderhoudt en legt nieuwe daken aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan