">

Dakdekker in Beilen

Het platte dak is een belangrijk onderdeel van je huis. Immers: het beschermt je huis tegen invloeden van buitenaf en als er iets mee is, kan je maar beter zorgen dat je het zo snel mogelijk laat herstellen. Dus wil je je dak laten renoveren, moet er iets gerepareerd worden of wil je een plat dak laten plaatsen? Salodak levert een dakdekker in Beilen. Wij zijn gespecialiseerd in platte daken en werken alleen met het beste materiaal. Interesse? Maak dan een afspraak met ons en wij komen zo snel mogelijk langs voor een gesprek.

Dakdekker in Beilen nodig?

Salodak is de specialist in platte daken en zorgt voor renovatie, onderhoud, reparatie en het aanleggen van een nieuw dak.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Salodak renoveert en herstelt jouw platte dak

Een plat dak heeft het niet altijd makkelijk. Het hele jaar door staat dit dak bloot aan de elementen. Of het nou gaat om regen en sneeuw, of juist om brandende zonneschijn, het platte dak moet het allemaal verduren. Daarom kan er na verloop van tijd slijtage ontstaan. Die slijtage uit zich dan in lekkage of bepaalde beschadigingen. Om dit tegen te gaan is Salodak, een dakdekker in Beilen, jouw ideale partner. Salodak heeft ruime ervaring en grote expertise op dit vlak en is dan ook van alle markten thuis.

  • Ruim 20 jaar ervaring in het vak
  • Gespecialiseerd in platte daken
  • Kwalitatief hoogstaande oplossingen
  • Klantgerichte aanpak

Dakbedekking in Beilen is een belangrijk onderdeel van het onderhoud aan je huis en het is dan ook belangrijk dat hier een expert mee aan de slag gaat. Daarom staat Salodak voor je klaar als je platte dak een helpende hand nodig heeft.

Dakdekker in Beilen nodig? Salodak verzorgt renovatie, onderhoud, isolatie en installatie.

De vele specialiteiten van het dakdekkersbedrijf in Beilen

Salodak heeft meer dan twintig jaar ervaring als dakdekker en heeft in de loop der jaren een ruime specialisatie opgebouwd. Salodak is natuurlijk in te schakelen voor renovatie en reparatie, maar ook het plaatsen van een overkapping of een carport behoort tot onze diensten. Ook hier kan je rekenen op deskundig advies en puur vakmanschap. Als dakdekker in Beilen staan we voor je klaar als dak lekkage blijkt te hebben en zorgen we dat je snel weer zorgeloos de regenbuien tegemoet kan zien. En ben je op zoek naar dakisolatie? Salodak zorgt ervoor dat ook je platte dak bijdraagt aan het verduurzamen van je huis.

Onderhoud van het dak

Salodak is van alle markten thuis, dus ook op het gebied van onderhoud. Dakdekking in Beilen is immers meer dan alleen het plaatsen van een nieuwe dak. Bestaande daken moeten netjes onderhouden worden, om ervoor te zorgen dat ze zo lang mogelijk mee gaan. Daken krijgen het immers zwaar te verduren in Nederland; de ene dag schijnt de zon er vol op, de andere dag heeft het dak te lijden onder regen-, hagel-, of sneeuwbuien die allemaal voor slijtage zorgen. Ook kunnen blaadjes, takjes en ander vuil in de hemelwaterafvoer terechtkomen, wat voor verstopping kan zorgen, waarna lekkage op de loer ligt. Wie dit graag voor is, laat zijn dak tijdig onderhouden. De dakdekker in Beilen inspecteert het dak en komt al snel de pijnpunten tegen, die worden hersteld.

Dakdekkersbedrijf Salodak verzorgt het onderhoud aan je platte dak in Beilen.

Reparatie door een dakdekkersbedrijf in Beilen

Lekkage is bijzonder vervelend, maar niet direct het einde van de wereld. Meestal is het prima te herstellen, zonder dat je hiervoor gelijk een compleet nieuw dak moet laten plaatsen. De dakspecialist in Beilen kan over het algemeen al gauw zien waar de oorsprong van de lekkage zit, zodat dit makkelijk en snel hersteld kan worden Soms is het een los naadje, soms is het een beschadiging, maar altijd is het te herstellen. Dit doen we door het dak eerst volledig droog te maken en vervolgens een reparatiestukje over de beschadiging te branden. Is dat gedaan, dan is je dak weer klaar voor de toekomst.

Renovatie door een dakdekker in Beilen

Wie een dak heeft waar lang niets aan is gebeurd, kan tegen flinke tegenvallers aanlopen. Soms gebeurt het zelfs, dat er eigenlijk niets meer te repareren valt, maar dat het dak gewoon volledig gerenoveerd moet worden. Bij Salodak springen we dan graag in actie. Dakrenovatie is immers een van onze specialiteiten. Als dit dakdekkingsbedrijf in Beilen gaat renoveren, wordt eerst gekeken naar de dakisolatie. Is deze ook aangetast, dan zal de dakdekking vanaf de dakconstructie opnieuw moeten worden opgebouwd. Is deze nog goed, dan volstaat meestal een nieuwe laag bitumen of kunststof/pvc.

Een compleet nieuw plat dak

Natuurlijk zijn we ook in staat om een compleet nieuw dak te maken, mocht je bezig zijn met de aanbouw van een nieuwe schuur, of een garage. Platte daken bieden binnen in de garage of de schuur de meeste ruimte, omdat je immers niet zit met schuin aflopende wanden. Daar komt bij dat het plaatsen van een plat dak vaak ook goedkoper is dan het plaatsen van een schuin dak. Dus mocht je plannen hebben voor een nieuwe garage of schuur, neem dan contact met ons op en wij verzorgen de dakdekking in Beilen.

Dakisolatie door de dakdekker in Beilen verduurzaamt je huis.

Het plaatsen van dakisolatie

Dakisolatie draagt veel bij aan het duurzamer maken van je huis. Warme lucht stijgt immers naar boven en wie de warmte graag binnen houdt, doet er goed aan om te voorkomen dat dit via het dak alsnog verdwijnt. Daarom legt Salodak, de dakdekker in Beilen, dakisolatie aan. Meestal kan dit overigens gewoon over de bestaande dakdekking heen worden gelegd, wat ruimteverlies binnen zal voorkomen.

Dakdekker in Beilen nodig?

Salodak is de specialist in platte daken en zorgt voor renovatie, onderhoud, reparatie en het aanleggen van een nieuw dak.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Neem contact met ons op

Salodak is actief in de hele provincie Drenthe. Zoek je dus een dakdekker in Hoogeveen, een dakdekker in Meppel, of een dakdekker in Assen? Salodak staat voor je klaar en helpt je met al je vragen. Dankzij Salodak ligt er straks een prachtig nieuw dak, of wordt je bestaande dak ge├»soleerd, onderhouden of gerepareerd. Vragen? Afspraak maken? Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en wie weet kan jij straks ook genieten van een prachtig, waterdicht en goed ge├»soleerd plat dak.