Dakdekker in Assen

Is het plat dak toe aan reparatie, renovatie of wil je een nieuw plat dak laten plaatsen? Dakdekker in Assen nodig? Dan kan Salodak je uitstekend van dienst zijn. Salodak is een dakspecialist werkzaam in Assen en omgeving. Wij zijn gespecialiseerd in platte daken en beschikken over een ruime kennis van alle soorten dakbedekking. Salodak staat bekend om zijn professionele werkwijze en er wordt enkel gewerkt met de beste kwalitatieve materialen. Meer weten over deze dakdekker? Maak dan een afspraak. Onze dakdekker komt graag bij je langs in Assen om het plat dak te controleren, inspecteren en repareren.

Dakdekker in Assen nodig?

Salodak is een specialist op het gebied van platte daken.
We helpen je graag met het onderhoud, reparaties, een dakrenovatie, dakisolatie of het plaatsen van een nieuw dak.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Waarom Salodak voor je plat dak in Assen inschakelen

Een plat dak heeft veel te verduren. Het wordt blootgesteld aan veel verschillende weersinvloeden en de regen, wind, sneeuw en zon kunnen de kwaliteit van je dakbedekking in Assen aantasten. Hierdoor kunnen lekkages ontstaan of andere ernstige beschadigingen. Salodak helpt je in dat geval graag. Ons ervaren dakdekkersbedrijf staat voor kwaliteit en duurzaamheid. Daarnaast biedt ons dakdekkersbedrijf jou in Assen de volgende voordelen:

  • Kennis van zaken met ruim 20 jaar ervaring in het dakdekkers vak
  • Hoge kwalitatieve afwerking van platte daken
  • Een duurzame oplossing voor jouw plat dak
  • Een klantgerichte aanpak
  • Specialist in dakbedekking
Dakdekkersbedrijf Salodak komt graag bij je langs om je dak in Assen te inspecteren en repareren

Wat kan de dakspecialist in Assen voor je betekenen

Salodak is een allround dakspecialist. Wij zijn onder andere werkzaam in Assen en omgeving en kunnen je met verschillende werkzaamheden rondom het plat dak helpen. Zo kunnen we je van dienst zijn wanneer je een nieuw plat dak wilt plaatsen op een carport, aanbouw of overkapping, maar helpen je ook met het onderhoud van je dak in Assen. Daarnaast neem je bij lekkage contact met dit dakdekkersbedrijf op en ook wanneer je jouw plat dak wilt voorzien van dakisolatie staan we je graag bij.

Op zoek naar een dakdekker in Assen? Salodak is je graag van dienst

Dak laten onderhouden

Dakonderhoud is erg belangrijk. Achterstallig dakonderhoud kan namelijk leiden tot beschadigingen van je plat dak, welke weer lekkages kunnen veroorzaken. Je dakbedekking in Assen wordt elke dag weer blootgesteld aan de verschillende weersomstandigheden van ons land. De ene dag schijnt de zon volop, terwijl het de volgende dag kan vriezen. Ook laat de wind blad, vuil en takjes achter op het dak. Dit gaat rotten en komt in de hemelwaterafvoer terecht, wat kan leiden tot verstopping. Via beschadigingen in de dakbedekking zoekt het water een weg naar beneden en zo is een lekkage binnen korte tijd een feit. Door het onderhoud aan je platte dak in Assen uit te besteden aan een dakdekkersbedrijf zoals Salodak, ben je verzekerd van een goede grondige inspectie. Kleine beschadigingen worden direct gerepareerd en lekkages worden voorkomen.

Dakreparatie door het dakdekkersbedrijf in Assen

Wanneer je te maken hebt met een lekkage in Assen aan je plat dak, is het verstandig een dakspecialist in te schakelen. Een lekkage hoeft dat niet altijd te betekenen dat je een nieuw dak moet laten plaatsen. Een dakreparatie kan vaak al uitkomst bieden. Ons dakdekkersbedrijf komt graag bij je langs in Assen om de lekkage te verhelpen. In veel gevallen wordt de lekkage aan het platte dak veroorzaakt door een naadje dat los zit of een kleine beschadiging. Het repareren van het plat dak is dan een kleine moeite. Het dak wordt eerst schoon en droog gemaakt en daarna wordt er een reparatiestuk over de beschadiging heen gebrand. Zo kan je dak er weer jaren tegenaan.

Het is belangrijk je plat dak tijdig te laten repareren door een dakdekkersbedrijf in Assen

Dak laten renoveren door de dakdekker in Assen

Achterstallig onderhoud kan leiden tot grote problemen. In een enkel geval is een reparatie van het plat dak dan niet meer mogelijk. Zeker wanneer het dak verouderd is of wanneer de dakbedekking op een onjuiste wijze is aangebracht, biedt een dakrenovatie de oplossing. De dakdekker in Assen helpt je hier graag bij. Voordat we de dakrenovatie uitvoeren, wordt eerst gekeken of de dakisolatie nog in orde is. Is deze aangetast, dan wordt de dakbedekking vanaf de dakconstructie opnieuw opgebouwd. Is de isolatie nog in orde, dan kan de bestaande laag dakbedekking vaak ook overlaagd worden met een nieuwe laag bitumen of kunststof/pvc.

Een nieuw plat dak plaatsen in Assen

Bij een aanbouw, nieuwe garage, schuur of carport wordt vaak gekozen voor een plat dak. Dat is niet zo vreemd, want een plat dak biedt veel voordelen. Zo zorgt een plat dak voor de meeste ruimte en heb je geen last van schuin aflopende muren. Ook is een plat dak vaak goedkoper dan een hellend dak. Ga jij een nieuw plat dak plaatsen in Assen? Neem dan contact op met dakdekker Salodak. Op vakkundige wijze wordt jouw nieuwe platte dak met de beste kwaliteit materialen geplaatst.

Een nieuw dak plaatsen in Assen biedt veel voordelen

De dakdekker in Assen voor dakisolatie

Ook voor het isoleren van je plat dak, staat de dakdekker in Assen voor je klaar. Dakisolatie wordt van buitenaf aangebracht en kan in veel gevallen over de bestaande dakbedekking heen gelegd worden. Dat betekent geen ruimteverlies en een flinke besparing op jouw energiekosten. Meer weten over dakisolatie? Neem dan contact met ons dakdekkersbedrijf op. We helpen je graag in Assen met jouw plat dak.

Ook voor het isoleren van je plat dak, staat de dakdekker in Assen voor je klaar

Salodak, het dakdekkersbedrijf voor Assen

Salodak is een dakdekkersbedrijf uit Hoogeveen dat werkzaam is in Assen en de wijde omgeving. Met meer dan 20 jaar ervaring in de dakdekkersbranche, hebben we kennis van zaken en helpen we je op kwalitatieve wijze, zodat jouw dak in Assen er nog vele jaren tegenaan kan. De kosten van de dakdekker in Assen zijn afhankelijk van een aantal factoren. Zo bepalen de grootte van het dak, de staat van het platte dak en de aard van de werkzaamheden mede de prijs. Wil je weten wat de kosten van de dakdekking in Assen gaan worden, vraag dan een vrijblijvende offerte aan.

Dakdekker in Assen nodig?

Salodak is een specialist op het gebied van platte daken en helpt je graag met het onderhoud, reparaties, een dakrenovatie, dakisolatie of het plaatsen van een nieuw dak.

Vraag een vrijblijvende offerte aan