Dakspecialist

Een plat dak hoort je bescherming te bieden tegen de verschillende weersinvloeden van ons land. Wanneer het dak dit niet meer naar behoeven doet, door beschadigingen of lekkages, schakel je een dakspecialist in. Deze kan je helpen met het onderhoud aan het dak, reparaties aan het dak, een dakrenovatie en indien nodig een nieuw dak plaatsen. Salodak is zo’n dakspecialist en helpt je graag met al je problemen met het platte dak. Salodak is gespecialiseerd in platte daken en dakbedekking en staat voor kwaliteit en een uitstekende afwerking. Daarnaast kun je ook voor dakgoot problemen en hemelwaterafvoeren bij ons terecht en adviseren wij je graag op het gebied van daken en dakbedekking. De klant staat bij ons centraal.

Op zoek naar een dakspecialist?

Salodak is een specialist op het gebied van platte daken en helpt je graag met onderhoud, reparatie, renovatie of een nieuw dak.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Ervaren dakdekkersbedrijf

Salodak is een ervaren dakdekkersbedrijf in Hoogeveen. Je kunt bij ons terecht wanneer je problemen hebt met je plat dak, wanneer je op zoek bent naar een dakspecialist die het onderhoud van het plat dak kan verzorgen of wanneer je een nieuw dak wilt laten plaatsen op je nieuwbouwproject.

  • Ruim 20 jaar ervaring
  • Hoge kwalitatieve afwerking van het dak
  • Duurzame oplossingen voor het platte dak
  • Klantgericht
  • Kennis van zaken
Salodak is de specialist in platte daken die je graag helpt bij lekkages of andere dakproblemen

Specialist voor platte daken

Voor een aanbouw, de bouw van een schuur of overkapping of voor dakkapellen wordt steeds vaker gekozen voor een nieuw plat dak. Een plat dak biedt dan ook veel voordelen ten opzichte van een hellend dak. Zo zorgt het voor meer ruimte en heb je geen last van een schuine wand. Ook is een plat dak vaak goedkoper in aanschaf. Met een dakspecialist ben je verzekerd van een goed kwalitatief dak dat je beschermd tegen regen, wind, vorst en uv-straling. Door dit plat dak preventief te onderhouden, verleng je tevens de levensduur van het dak en kun je er zeker 30 jaar mee vooruit.

Allround dakspecialist

Salodak is een allround dakspecialist. Dat betekent dat wij je niet alleen kunnen helpen met een nieuw dak, maar ook het dakonderhoud voor je kunnen verzorgen. Daarnaast helpen we je graag bij lekkage of andere onregelmatigheden aan het dak. Je kunt bij ons dan ook terecht voor onder andere:

Dakonderhoud door de dakspecialist

Achterstallig onderhoud aan het dak is vaak de oorzaak van lekkages. Blad, vuil en takjes komen door de wind op het dak terecht. Daar gaat het rotten en kan het in de hemelwaterafvoer of doorvoeren terecht komen. Hemelwaterafvoeren raken verstopt en het water gaat op zoek naar een andere weg om weg te vloeien. Dat vindt het vaak in naadjes en beschadigingen van de dakbedekking. Door onderhoud aan je dak te laten uitvoeren door dakspecialisten, kun je de lekkages voorkomen. Een dakspecialist maakt het dak schoon en droog en inspecteert het plat dak grondig. Eventuele beschadigingen worden direct hersteld. Preventief dakonderhoud wordt door de dakspecialist Salodak gedaan op basis van een jaarcontract. Ieder jaar krijgt jouw dak weer een frisse beurt en kan deze er weer een jaartje tegenaan.

Reparaties aan het platte dak

Een specialist in platte daken heeft een lekkage aan het dak vaak zo verholpen. Ook bij andere ernstige beschadigingen betekent het niet direct dat je een nieuw dak nodig hebt. De dakspecialist controleert, inspecteert en repareert direct de beschadiging aan het dak, zodat deze er weer vele jaren tegenaan kan.

Dakrenovaties

In sommige gevallen na inspectie van de dakbedekking specialist, blijkt dat het dak teveel te verduren heeft gehad. Regen, sneeuw, vorst, wind en Uv-straling tasten het dak aan en zorgen ervoor dat je dak na verloop van tijd oud en versleten is. Wanneer het dak geïnspecteerd wordt, wordt ook gekeken naar de isolatielaag van het platte dak. Blijkt deze vochtig en onvoldoende, dan wordt het dak weer opnieuw opgebouwd door de dakbedekking specialist. Is de dakisolatie nog intact, dan kan er ook een bestaande laag dakbedekking over de huidige laag gebrand worden.

Een dakspecialist repareert het platte dak binnen korte tijd

Nieuw dak laten plaatsen bij nieuwbouw door de dakspecialist

Wanneer je zelf een nieuwe carport gaat bouwen of een overkapping plaatst, wordt er vaak gekozen voor een plat dak. Vergeet voor het plaatsen van het nieuwe dak niet de specialist in platte daken in te schakelen. Salodak helpt je graag en zorgt er niet alleen voor dat je plat dak er netjes en goed bij ligt, ook de afwerking wordt meegenomen. Dakranden en doorvoeren worden geplaatst en indien gewenst wordt er ook een lichtkoepel in het dak gezet. Alles is mogelijk bij de dakspecialist.

Dakbedekking specialist

Salodak werkt enkel met kwalitatieve materialen, waar wij als bedrijf helemaal achter staan. Daarom gaat onze voorkeur uit naar bitumen of kunststof/pvc als dakbedekking. Bitumen wordt het meest toegepast en is zeer betrouwbaar. Het is makkelijk te verwerken en ook zeer geschikt om oude bestaande daken mee te overlagen. Deze dakbedekking specialist raadt daarnaast ook kunststof/pvc dakbedekking aan. Deze dakbedekking is verkrijgbaar in verschillende kleuren en wordt vaak toegepast op lichte dakconstructies. Het voordeel van kunststof is dat het niet warm wordt in een felle zon. Wil je het bestaande dak van bitumen renoveren met kunststof, dan is dat zeker mogelijk. Wel wordt er dan eerst een scheidingslaag aangebracht. Is jouw plat dak voorzien van EPDM dakbedekking of een andere soort? Dan helpen we je hier uiteraard graag bij. Wij zijn specialist in alle soorten dakbedekking en helpen je met alle soorten daken.

De prijzen bij de dakspecialist

De kosten van een onderhoudsbeurt, reparatie of renovatie door de dakspecialist zijn afhankelijk van verschillende zaken. Uiteraard bepaalt de grootte van het dak de prijs, maar ook de soort dakbedekking, de staat van het dak en de aard van de werkzaamheden. Wilt u weten wat het u gaat kosten om een dakspecialist in de arm te nemen, vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Wij helpen je namelijk graag verder.

Op zoek naar een dakspecialist?

Salodak is een specialist op het gebied van platte daken en helpt je graag met onderhoud, reparatie, renovatie of een nieuw dak.

Vraag een vrijblijvende offerte aan