Dé dakdekker voor bedrijven

Heeft jouw bedrijf vaak last van lekkages aan het platte dak of is jouw bedrijf een prachtig nieuw pand aan het bouwen? Salodak is de dakdekker voor bedrijven die jouw bedrijf helpt met het plaatsen, renoveren of onderhouden van het platte dak. Met meer dan 20 jaar ervaring en expertise, is het dak van jouw bedrijf of onderneming in goede handen.

Op zoek naar een dakdekker voor je bedrijf?

Salodak repareert, onderhoudt en legt nieuwe daken aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Wat wij als dakdekker voor bedrijven voor jouw onderneming kunnen betekenen

Als ondernemer is het dak boven je bedrijf niet iets waar je je zorgen over wilt maken. Slecht onderhouden daken, lekkages en slechte isolatie kunnen allemaal flinke problemen opleveren voor je bedrijf. Als dakdekker voor bedrijven staan we daarom voor jou en jouw bedrijf klaar. Zo zorgen we er met onze expertise voor dat jij je volledig kunt focussen op je werk en dat je niet meer over de problemen aan je dak hoeft na te denken. Als dakdekker voor de provincie Drenthe, maar bijvoorbeeld ook de gemeente Zwolle, kunnen we het volgende voor je betekenen:

  • Frequent dakonderhoud voor snelle signalering en het voorkomen van problemen
  • Snelle reparatie van het platte dak
  • Professionele renovatie van een verouderd dak
  • Een plat dak plaatsen op het nieuwe gebouw
  • Het dak beter isoleren voor minder verlies van energie

Bij Salodak zijn we gespecialiseerd in werken met platte daken. Als dakdekker voor bedrijven deinzen we niet terug voor grote bedrijfshallen, loodsen, kantoorpanden, winkels en zelfs voor makelaars en projectontwikkelaars. Dankzij deze specialisatie weten we precies wat er nodig is om het platte dak van je bedrijfspand snel en goed te onderhouden.

Een dakdekker voor bedrijven pakt grote klussen met gemak aan.

Regelmatig dakonderhoud om problemen te voorkomen

Het wordt vaak onderschat, maar frequent dakonderhoud is essentieel om grote problemen met het dak te voorkomen. Als kleine beschadigingen op tijd gesignaleerd worden, kunnen deze snel gerepareerd worden om zo grote schade en daklekkage te voorkomen. Ook kan een dakrenovatie hierdoor jarenlang vooruit geduwd worden. Als dakdekker voor bedrijven zien we vaak dat ondernemers de waarde van regelmatig dakonderhoud niet inzien, tot het dak voor grote problemen zorgt. Met deze kleine investering bespaar je je onderneming dus een hoop narigheid en kosten.

Plat dak reparaties

Een plat dak krijgt veel te verduren door de verschillende weersomstandigheden. De zon kan bijvoorbeeld zorgen voor uitdroging van het materiaal, waardoor er barsten en scheuren in de dakbedekking ontstaan. Daarnaast kan het ook zijn dat er schade ontstaat op het platte dak, doordat er spullen met scherpe randen op het dak belanden door de wind. Als er dan nog flinke regen op het licht beschadigde dak komt, kunnen lekkages zich verder ontwikkelen. Als professionele dakdekker kunnen we het dak van je bedrijf of onderneming snel en professioneel repareren. Zo blijft de uitstraling van je bedrijf netjes en kun jij je met een gerust hart weer op je werk focussen.

Oude daken renoveren

Als je te lang hebt gewacht met het laten repareren van platte daken, dan kan het zijn dat de schade te groot is geworden en deze niet meer te redden zijn. In dat geval is een dakrenovatie de enige optie om ervoor te zorgen dat het dak weer daadwerkelijk goed onderdak biedt voor jouw bedrijf. Als dakdekker voor bedrijven streven we ernaar om een grote klus als een dakrenovatie zo snel mogelijk uit te voeren en voor zo min mogelijk overlast te zorgen. Door goede communicatie en het maken van duidelijke afspraken, zorgen we ervoor dat jij zo snel mogelijk weer een prachtig nieuw dak hebt.

Nieuw plat dak plaatsen

Ga je een nieuw pand laten bouwen voor je bedrijf en wil je hier graag een kwalitatief plat dak op geplaatst hebben? Ook dan kunnen wij als dakdekker voor bedrijven jou helpen met het idealiseren van jouw visie. Het plaatsen van een nieuw dak biedt veel mogelijkheden. Zo kun je kiezen uit verschillende materialen voor de dakbedekking en de mate van isolatie die je wilt. Zo regelen wij samen het beste dak voor jouw bedrijf.

Goede isolatie van je platte dak

De isolatie van je dak is erg belangrijk. Warme lucht stijgt immers op naar boven, waardoor je in de winter soms voor niks aan het stoken kunt zijn. Daarnaast vangen platte daken veel zonlicht op, waardoor het in de zomer kan aanvoelen als een oven. Als bedrijven dakdekker weten we hoe belangrijk het is om goed te isoleren. Zo verbetert niet alleen het werkklimaat binnen, maar kun je als bedrijf ook flink besparen op de energierekening en kun je meewerken aan een stukje verduurzaming.

Waarom een goede samenwerking met een dakdekker voor bedrijven essentieel is

Wij investeren als dakdekker voor bedrijven graag in een duurzame samenwerking. Als wij een dak renoveren of plaatsen, stopt voor ons het werk daar niet. Om te garanderen dat de kwaliteit van het dak goed blijft, is het daarom essentieel om de dakdekker regelmatig langs te laten komen. Dit biedt namelijk veel voordelen.

  • Deskundig en snel werk
  • Besparen op onnodige kosten
  • Een betrouwbare partner die je bedrijf voorziet van deskundig advies op het gebied van daken
Onze experts staan altijd voor je klaar als professionele dakdekker.

Als zakelijke dakdekker staan wij voor jou en jouw onderneming klaar voor goed advies, snel werk en een hoge kwaliteit dak.

De beste dakbedekking op het platte dak van jouw bedrijf

Voor nieuwe dakbedekking van het platte dak van jouw onderneming, werken wij als dakdekker met twee verschillende soorten dakbedekking. Je kunt kiezen uit:

  • Bitumen dakbedekking: Bitumen bestaat uit aardolie dat op het dak gebrand wordt. Door dit brandingsproces wordt deze vorm van dakbedekking extreem waterdicht, ook wanneer je een lichtkoepel of doorvoer in je dak wilt. Hierdoor is het ook goed toe te passen om schade mee te repareren. Het heeft een levensduur van meer dan 20 jaar en is daarom een duurzame investering voor jouw bedrijf.
  • PVC dakbedekking: Op een lichte dakconstructie is het mogelijk om kunststof dakbedekking toe te passen. Hierbij wordt meestal gekozen voor witte PVC, omdat dit het zonlicht reflecteert en zo het gebouw koeler houdt. Hoewel dit lichte materiaal een minder lange levensduur heeft dan bitumen, is het wel een sterke dakbedekking die ook nog eens waterdicht is. Het kost relatief meer werk om de PVC dakbedekking te plaatsen.

Salodak: expert in werken met platte daken

Het wordt vaak over het hoofd gezien, maar regelmatig dakonderhoud is essentieel om grote problemen met het dak te voorkomen. Een dakdekker in de zakelijke markt kan voor zakelijke klanten problemen vroegtijdig identificeren en aanpakken, waardoor dure herstellingen of vervangingen in de toekomst worden voorkomen. Salodak is met ruim 20 jaar ervaring expert op het gebied van onderhoud van platte daken. We kunnen je van dienst zijn met dakreparaties, enovaties, maar ook voor dakisolatie en dakonderhoud ben je bij ons aan het juiste adres.

Regelmatig onderhoud van het platte dak door de zakelijke dakdekker zorgt voor een langere levensduur van het dak.

Dakreparatie voor de zakelijke markt

Het dak biedt bescherming tegen weersinvloeden, zoals regen, sneeuw, hagel en wind. Wanneer het dak beschadigd raakt, kunnen er lekkages ontstaan. Water en vocht kunnen je bedrijf, kantoor of industriële hal binnendringen en schade aan de bouwconstructie, het interieur of de machines veroorzaken. Wanneer de schade te groot is, kan het zelfs zo zijn, dat werkruimtes gesloten moeten worden en dat komt de productiviteit niet ten goede. Regelmatig onderhoud kan de levensduur van een dak verlengen. Door zorg te dragen voor een goed onderhouden dak, laat een bedrijf zien dat het geeft om kwaliteit, professionaliteit en betrouwbaarheid.

De dakdekker voor duurzame bedrijven

Als dakdekker voor bedrijven helpen wij graag met het verduurzamen van jouw pand. Meer letten op de duurzaamheid van je bedrijf is minder ingewikkeld dan het lijkt. Je kunt bijvoorbeeld met een paar ingrepen al zorgen voor minder energieverbruik en daarmee je ecologische voetafdruk te verkleinen. Salodak kan je op de volgende manieren helpen met het verduurzamen van jouw bedrijfspanden:

Duurzame isolatie met PIR

Om extra isolatie te bieden, kun je Polyisocyanuraat (PIR) op je dak laten monteren. PIR is een kunststof met een gesloten celstructuur, waardoor het extra goed isoleert. Het voordeel hiervan is dat de platen niet ongelooflijk dik hoeven te zijn om de gewenste resultaten te behalen. Tijdens het aanleggen van de isolatie, let onze dakdekker voor bedrijven goed op dat er geen koudebruggen ontstaan. Om dit te voorkomen worden de platen in een halfsteenverband gelegd. Zo is jouw gebouw beter geïsoleerd en hoef je het pand minder te verwarmen en wordt het in de zomer minder warm.

Veel licht met een lichtkoepel

Om minder elektriciteit te verbruiken, kun je ook een lichtkoepel laten plaatsen op het platte dak door onze dakdekker. Dankzij de lichtkoepel is er altijd natuurlijk zonlicht in je pand te krijgen via je dak. Door hier en daar spotjes te laten plaatsen, zorg je ervoor dat je op zonnige dagen minder elektriciteit hoeft te verbruiken.

Wat kost een dakdekker voor bedrijven

Als ondernemer wil je natuurlijk zo veel mogelijk besparen op de kosten. Dat is waarom veel ondernemers hun dak vaak links laten liggen, omdat ze zich niet bewust zijn van de problemen die dit op lange termijn kan opleveren. Als verstandige ondernemer kun je dus het beste een dakdekker voor bedrijven in de armen nemen, zodat je grote schade aan het dak en mogelijk zelfs de rest van het pand, kunt voorkomen. De kosten van een dakdekker voor bedrijven zijn uiteraard maatwerk. Om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf krijgt wat het nodig heeft, zullen we eerst de huidige staat van het dak moeten analyseren. Aan de hand van ons advies kun je zelf bepalen hoe vaak onze experts bij jouw bedrijf langs kunnen komen om onderhoud te plegen en te controleren of alles er nog netjes bij ligt. Voor reparaties, renovaties of het aanleggen van een nieuw dak, kun je vrijblijvend een offerte aanvragen.

Als onderdeel van dakdekker bedrijven plaatsen we ook daken voor woningcorporaties.

Salodak is dé dakdekker voor bedrijven en particulieren

Onze dakdekkers voor bedrijven helpen graag om ervoor te zorgen dat jouw dak een waardevolle toevoeging wordt aan jouw onderneming. Of het nu gaat over een schoolgebouw, winkel, bedrijfshal of de bouw van nieuwe woningen. Dankzij meer dan 20 jaar ervaring met platte daken, zorgen we ervoor dat het werk snel en met weinig overlast uitgevoerd wordt. Ben je op zoek naar een dakdekkersbedrijf voor je eigen woning in bijvoorbeeld Hoogeveen of Meppel? Ook dan kun je bij Salodak terecht. Waar een plat dak ligt, is Salodak jouw behulpzame expert. Wij zijn werkzaam in de regio Drenthe, van Assen tot Emmen en zelfs in de regio Zwolle. Als je vragen hebt of advies zoekt, kun je altijd contact met ons opnemen.

Op zoek naar een dakdekker voor je bedrijf?

Salodak repareert, onderhoudt en legt nieuwe daken aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan