Dakdekker in Zwolle

Een plat dak heeft onderhoud nodig. Het staat immers altijd bloot aan de elementen en na verloop van tijd gaan die elementen zorgen voor schade. Of het nou gaat om de kracht van de zon, veel neerslag of juist vorst, daken hebben flink wat te verduren. En om dat dak in optimale conditie te brengen of te houden, is een dakdekker in Zwolle nodig. Salodak heeft zich gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van platte daken en zorgt ervoor dat je dak snel weer als nieuw oogt.

Dakbedekker in Zwolle nodig?

Salodak is de specialist in platte daken en zorgt voor renovatie, onderhoud, reparatie en het aanleggen van een nieuw dak.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Salodak renoveert en repareert elk plat dak

Jarenlang in de sneeuw, vorst, regen en volle zon staan gaat een plat dak niet in de koude kleren zitten. Na verloop van tijd gaat er slijtage ontstaan, wat tot uiting komt in lekkage of bepaalde beschadigingen aan het oppervlak. In een ideale wereld voorkom je dit, maar mochten de beschadigingen er al zijn, dan heb je een expert nodig om het te repareren. Salodak, de dakdekker in Zwolle, is de aangewezen partij.

  • Meer dan 20 jaar ervaring
  • Platte daken als expertise
  • Hoge kwaliteit
  • Klantgerichte aanpak

Dakbedekking in Zwolle is een vak apart en belangrijk voor de staat van je huis. Salodak is de expert die je nodig hebt om het allemaal in de juiste banen te leiden, zodat je nog vele jaren zorgeloos kunt genieten van je platte dak.

Een dakdekker in Zwolle voor het platte dak.

Een dakdekker in Zwolle die van alle markten thuis is

Omdat er veel komt kijken bij het onderhoud en de renovatie van platte daken, hebben wij ons als dakdekkersbedrijf in Zwolle volledig gespecialiseerd in verschillende onderdelen van het vak. Natuurlijk staan we voor je klaar als je iemand nodig hebt om het dak te repareren of te renoveren, maar we zijn ook zeker in staat om een volledig nieuw plat dak aan te leggen. Ook een overkapping of een carport is prima mogelijk; dankzij onze ervaring en expertise heb je straks een plat dak van hoge kwaliteit, waarbij je niet bang hoeft te zijn voor lekkage of vervelende verrassingen.

Onderhoud van het dak

Platte daken hebben regelmatig onderhoud nodig. Zoals we al schreven, hebben ze gedurende de jaren flink wat te verduren. De regen, de hagel, de sneeuw, afgewisseld met stevige zonneschijn, noem het allemaal maar op. Ook ophopen van bladeren en takken zorgt na verloop van tijd voor schade. Om dat te voorkomen, heb je een dakdekker in Zwolle nodig die het onderhoud voor zijn rekening neemt. Salodak is hiervoor de aangewezen partij. Wij inspecteren het dak en zullen ervoor zorgen dat pijnpunten snel worden hersteld, zodat de schade beperkt blijft.

Dak laten onderhouden in Zwolle nodig? Wij staan voor je klaar.

Reparatie van het dak

De meeste mensen merken schade aan hun platte dak op doordat het begint te lekken. Lekkage is bijzonder vervelend, maar hoeft niet direct een ramp te betekenen. Wie er op tijd bij is, zal zien dat de schade snel is hersteld en dat de lekkage in de kiem gesmoord wordt. Het kan soms een los naadje zijn en soms is het wel degelijk een echte beschadiging. Het herstel verloopt vrij eenvoudig; we maken het punt waar het dak beschadigd is eerst helemaal droog, waarna een we een reparatiestuk in het dak branden. Eenmaal hersteld, is je dak weer als nieuw.

Soms volstaat een simpele reparatie niet meer en moet er meer gebeuren aan het dak. In dat geval is dakrenovatie een uitgebreide, volledige oplossing. Dit is een flinke klus, maar zorgt er wel voor dat het dak weer in uitstekende staat verkeert. Bij een dakrenovatie wordt eerst gekeken naar de dakisolatie; moet dat ook hersteld worden, dan nemen we dat gelijk mee.

Renovatie van het dak

Soms gaat de schade wat verder dan lekkage alleen. In dat geval kan het zijn dat de dakdekker in Zwolle het dak volledig moet renoveren. Salodak staat ook dan volledig voor je klaar. Bij dakrenovatie kijken we eerst naar de dakisolatie. Is deze nog intact, dan volstaat een nieuwe laag bitumen of kunststof/pvc. Is dit echter niet het geval, dan zal de dakdekking vanaf de dakconstructie opnieuw moeten worden opgebouwd.

Aanleggen van het dak

Natuurlijk kunnen we ook een nieuw dak vanaf het begin opbouwen. Het aanleggen van een compleet nieuw dak behoort eveneens tot onze specialiteiten. Dit kan gaan om het dak van een garage, het dak van een schuur, of zelfs dat van een carport. Wat het ook is, wij zorgen ervoor dat er een fraai plat dak komt, als onderdeel van dakdekking in Zwolle. Dus heb je plannen voor een nieuwe schuur of garage? Neem dan contact met ons op en we zorgen ervoor dat je straks kan genieten van een professioneel aangelegd en kwalitatief zeer hoogstaand plat dak.

Dakdekkersbedrijf in Zwolle voor het repareren, onderhouden en renoveren van je platte dak.

Plaatsen van dakisolatie

Het voordeel van dakisolatie laat zich raden; het is duurzaam en draagt bij aan het verwarmen van je woning. Warme lucht stijgt immers omhoog en wie zijn dak goed isoleert, houdt deze warmte beter vast. Salodak, de dakdekker in Zwolle, plaatst de isolatie vaak over de bestaande dakdekking heen, zodat je ook nog eens ruimte bespaart.

Dakdekking in Zwolle nodig?

Ben je op zoek naar een dakdekker in Zwolle? Dan staat Salodak voor je klaar. Geen klus is ons te gek en elk plat dak biedt voor ons weer nieuwe uitdagingen. Overigens werken we niet alleen in Zwolle; wie op zoek is naar een dakdekker in Hoogeveen, een dakdekker in Meppel, of een dakdekker in Assen, is bij Salodak aan het juiste adres. Dankzij ons kan je straks genieten van een prachtig nieuw dak, een uitstekend geïsoleerd dak, of wordt schade gerepareerd. Wil je meer weten, of ben je overtuigd en wil je een afspraak maken? Neem dan contact met ons op. We gaan graag voor je aan de slag.

Dakbedekker in Zwolle nodig?

Salodak is de specialist in platte daken en zorgt voor renovatie, onderhoud, reparatie en het aanleggen van een nieuw dak.

Vraag een vrijblijvende offerte aan