Dakdekker Dedemsvaart

Is jouw dak beschadigd, heb je een lekkage of heb je andere problemen met het dak? Dan is het belangrijk om meteen actie te ondernemen, om vervelende complicaties te voorkomen. Als dakdekker in Dedemsvaart zijn wij gespecialiseerd in alles op het gebied van onderhoud van platte daken. Onze dakdekkers zijn gediplomeerd en gecertificeerd en kunnen jou op het gebied van dakbedekking deskundig advies geven.

Op zoek naar een dakdekker in Dedemsvaart?

Salodak repareert, onderhoudt en legt nieuwe daken aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Voorkom onverwachte kosten met een ervaren dakdekker

Waarom zou je een dak onderhouden als er niks lek is? Het is goed om te weten dat in de maanden dat het slecht weer is het dak veel te verduren heeft. Alleen door al regelmatig dak onderhoud aan een plat dak te laten uitvoeren kun je schade en lekkages aan het dak, met grote reparaties als gevolg, voorkomen. Bij Salodak zorgen we ervoor dat jouw platte dak de aandacht krijgt die het verdient.

Met planmatig dakonderhoud voorkom je eventuele daklekkages en zorg je ervoor dat deze zo snel mogelijk worden opgespoord en verholpen. Je verlengt daarmee de levensduur van jouw dakbedekking. Ook krijg je hierdoor vroegtijdig inzicht in benodigde investeringen op korte en lange termijn. Salodak kan jou met 20 jaar ervaring in het vak voorzien van een professionele aanpak en advies.

Met de hulp van Salodak hoef jij je geen zorgen meer te maken over de staat van jouw platte dak.

Wat zijn de voordelen voor jou?

 • De levensduur van jouw dak wordt verlengd
 • Dakonderhoud zorgt voor lagere kosten
 • Een goed onderhouden dak betekent een betere isolatie

Wat kan de dakdekker in Dedemsvaart voor jou betekenen?

Salodak is al jaren werkzaam als dakdekker in Dedemsvaart en kan worden ingeschakeld voor verschillende activiteiten rondom het dak. Hierbij kun je denken aan het repareren van het dak, maar ook aan het isoleren van het dak. We kijken graag samen met jou naar jouw situatie om vervolgens de mogelijkheden te bespreken. Waarmee kunnen wij jou van dienst zijn?

Dakonderhoud

Dakonderhoud zorgt ervoor dat de levensduur van jouw platte dak wordt verlengd. Een belangrijk onderdeel van goed dakonderhoud is het reinigen van het dak van vuil en roet. Dit voorkomt dat de opeenhoping van vuil, stof en roet jouw dak en huis aantasten. Daarnaast draagt dakonderhoud ook bij aan veiligheid. Een klein lek of scheurtje in het dak kan al binnen de kortste keren een serieus probleem worden. Door het dak eens in de zoveel tijd door Salodak te laten inspecteren kunnen kleine beschadigingen meteen worden aangepakt.

Dakreparatie

Als er sprake is van gele kringen op het plafond of een kamer die klam en vochtig aanvoelt, is de kans groot dat er een lekkage aan een plat dak is ontstaan. Heb jij het gevoel dat jouw dak niet meer waterdicht is? Neem dan contact op met Salodak zodat wij kunnen kijken wat de oorzaak van de lekkage is.

We zorgen ervoor dat het complete dak droog is en brengen een reparatie stukje aan. Dit doen wij door het stukje te branden over het beschadigde deel van het dak. Na een reperatie plat dak weet jij zeker dat je er weer jaren mee vooruit kunt.

Dakrenovatie

Ook als het opknappen van jouw dak geen zin meer heeft en een renovatie de enige duurzame oplossing is, staan we voor je klaar. Dit is vooral veel voorkomend bij oude daken en daken waarbij de dakbedekking niet goed is gelegd. Salodak is expert op het gebied van dakrenovatie en kan jou op het gebied van dakrenovatie volledig ontzorgen. Voordat we de dakrenovatie uitvoeren, wordt eerst gekeken of de dakisolatie nog in orde is of dat deze opnieuw moet worden opgebouwd.

Dakisolatie

Een slecht geïsoleerd dak is een van de grootste energieverspillers in huis. Het is dus niet geheel onbelangrijk om dakisolatie toe te passen. Dakisolatie zorgt ervoor dat de temperatuur beter wordt vastgehouden. Dit zul je vanzelf terugzien op je energierekening. Op een plat dak doen onze dakdekkers dit door de isolatie over het bestaande dak heen te leggen.

Het is sinds 1 januari 2023 mogelijk om subsidie te ontvangen voor energiebesparende maatregelen, zoals dakisolatie. Dakisolatie kost al genoeg, het is dan prettig om in ieder geval een gedeelte dakisolatie subsidie te krijgen.

Of het nu gaat om een reparatie of renovatie, Salodak kan jou met jarenlange ervaring uit de brand helpen.

Wat zijn de kosten van een dakdekker in Dedemsvaart?

Nu vraag jij je vast af: wat kost een dakdekker? De dakdekker kosten zijn grotendeels afhankelijk van hoe het dak eraan toe is op dit moment. De prijs is afhankelijk van verschillende factoren die alleen kunnen worden vastgesteld in een persoonlijke offerte. Bij het opmaken van de offerte wordt gekeken naar:

 • Het soort dakwerk
 • De staat van de woning
 • Materiaalkeuze
 • Dakoppervlak
 • Bereikbaarheid van het dak
 • Overige factoren

Salodak: jouw dakdekker in Dedemsvaart

Wil jij ook de hulp van een ervaren dakdekker in Dedemsvaart inschakelen? Salodak is een ervaren dakspecialist en kan het onderhoud aan een plat dak voor je uit handen nemen. Ook wanneer jij last hebt van lekkage aan je plat dak in Dedemsvaart, staat Salodak voor je klaar. Wij maken enkel gebruik van de hoogste kwaliteit materialen. Daarnaast komen we ook altijd met de meest duurzame oplossing voor het probleem met jouw platte dak.

Daarnaast hebben wij ruime kennis en ervaring in het vak, waardoor je ons al je dak gerelateerde vragen kunt laten beantwoorden. Neem dus gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op om de klus te bespreken en eventueel te bekijken. Ons dakdekkersbedrijf in Dedemsvaart biedt jou de volgende voordelen:

Waarom Salodak?

 • Altijd een persoonlijke aanpak
 • Ruim 20 jaar in het dakdekkers vak
 • Kwalitatieve afwerking van jouw platte dak

Op zoek naar een dakdekker in Dedemsvaart?

Salodak repareert, onderhoudt en legt nieuwe daken aan.

Vraag een vrijblijvende offerte aan