Daklekkage in Dedemsvaart

Daklekkages zorgen voor veel problemen en kunnen voor vervelende schade zorgen. Wacht dan ook niet te lang met het repareren hiervan. Heb jij daklekkage in Dedemsvaart? Laat deze dan tijdig repareren door de dakspecialisten van Salodak en voorkom zo een hoop onnodige, extra schade.

Daklekkage in Dedemsvaart?

Salodak is je graag van dienst en lost jouw lekkage snel en vakkundig op

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Pak je daklekkage in Dedemsvaart snel aan

Platte daken krijgen veel te verduren. Ze moeten al het gewicht van de regenval dragen en krijgen daar in de herfst ook nog vaak een hoop bladeren bij. Vooral de zwakke plekken van het dak kunnen deze constante toestroom van bar weer niet altijd doorstaan. Denk bijvoorbeeld aan de ruimte rondom de afvoer, leidingen, dakgoten en de hoeken van het dak, maar ook plekken waar kleine beschadigingen in het plat dak te zien zijn, zijn gevoelig voor deze weersomstandigheden. Hier kunnen scheuren ontstaan waar water doorheen kan sijpelen. Vaak is dit een langzaam proces, wat niet altijd even snel opgemerkt wordt. Tijdens een dakonderhoud wordt dit gelukkig vaak tijdig opgemerkt. Daklekkage in Dedemsvaart snel opmerken? Wij van Salodak helpen je graag.

Om grote schade te voorkomen, is het belangrijk je daklekkage in Dedemsvaart tijdig te verhelpen.

De gevolgen van daklekkage in Dedemsvaart

Een daklekkage in Dedemsvaart kan voor grote problemen zorgen in je woning. Niet alleen kunnen je spullen in huis beschadigen, de gehele structuur van je dak kan flink worden aangetast. Als dit gebeurt, zit je met flinke herstelkosten en zul je aardig wat tijd kwijt zijn aan het laten repareren van de constructie van je dak. De gevolgen van lekkage aan je platte dak in Dedemsvaart kunnen zijn:

 • Beschadigde dakconstructie: In het ergste geval van een langdurige daklekkage in Dedemsvaart kan de dakconstructie beschadigen. Hierdoor kan de gehele dakconstructie instabiel worden en in de allerergste gevallen kan het dak inzakken.
 • Beschadigd isolatiemateriaal: Ernstig, maar nog niet zo extreem als de aangetaste dakconstructie, is de beschadiging van het isolatiemateriaal van het dak. Dit materiaal moet ervoor zorgen dat de warmte in je woning blijft. Dit beschadigde materiaal kan een nare geur verspreiden en kan zorgen voor wel 35% warmteverlies. Als je dit te lang laat zitten, zal het de dakconstructie gaan aantasten.
 • Schimmel en vocht: Water veroorzaakt een hoop problemen en de meest opvallende daarvan zijn vochtplekken en het opkomen van schimmels. Schimmels vinden het heerlijk in vochtige omgeving, dus wanneer jouw daklekkage in Dedemsvaart voor water in je woning zorgt, kunnen schimmels heerlijk hun gang gaan. Dit kan erg slecht zijn voor de gezondheid, vooral van mensen met luchtwegproblemen.
 • Schade aan muren: Je zult een daklekkage in Dedemsvaart het eerst zien door schade aan de muren en het plafond. Het stucwerk, de verf en het behang worden zichtbaar aangetast door het water. Dit levert kleurverandering op en ziet er niet mooi uit in je interieur.

Zorg er dus voor dat je tijdig jouw daklekkage in Dedemsvaart kunt laten repareren. Hierdoor zorg je dat de rest van je woning zo min mogelijk negatief beïnvloed wordt door je dak.

Een professionele dakdekker voor de reparatie

Onze dakspecialisten voor Dedemsvaart helpen graag met het repareren van je daklekkage. De kosten van een plat dak laten repareren kunnen erg uiteenlopen afhankelijk van de grootte van de lekkage. Onze dakdekkers kunnen dus pas een prijs aangeven wanneer ze hebben kunnen beoordelen hoeveel schade er daadwerkelijk is. Ben je benieuwd hoeveel jouw daklekkage in Dedemsvaart zal gaan kosten, neem dan contact met ons op. We kijken graag met je mee om jouw probleem zo snel mogelijk op te lossen.

Hoe jouw daklekkage opgelost wordt

Onze dakdekkers hebben een duidelijke manier om jouw daklekkage in Dedemsvaart op te lossen. Dit proces begint wanneer jij signaleert dat je een plat dak lekkage hebt.

 • Stap 1: Onderzoeken - Onze dakdekkers komen bij je langs om de schade op te nemen en te beslissen wat voor reparatie er nodig zal zijn en wat de kosten hiervan zullen worden.
 • Stap 2: Voorbereidingen - Om een daklekkage in Dedemsvaart uit te voeren, moet het dak eerst droog en schoon zijn. Hier kun je zelf al bij helpen door bijvoorbeeld bladeren van het dak te halen. Onze dakdekkers zullen ervoor zorgen dat het dak grondig gereinigd en droog is voordat ze verder gaan naar de volgende stap.
 • Stap 3: Uitvoering - De uitvoering van de reparatie hoeft niet lang te duren bij kleine schade. Als er lang geen onderhoud is uitgevoerd of de daklekkage niet tijdig is aangepakt, kan het echter nodig zijn dat er renovatiewerkzaamheden uitgevoerd moeten worden. Uiteraard is dit allemaal besproken tijdens het onderzoek en weet je precies waar je aan toe bent.
 • Stap 4: Oplevering - Wanneer de daklekkage van je platte dak is opgelost, kun je weer volop genieten van je platte dak en zul je de komende tijd geen zorgen hebben over toekomstige lekkages. Wil je volledig zorgeloos zijn over je dak? Dan kun je de Salodak dakdekkers ook routinematig langs laten komen om het onderhoud van je platte dak op peil te houden.
Daklekkage in Dedemsvaart moet je zo snel mogelijk laten repareren door de dakspecialisten van Salodak.

Daklekkage in Dedemsvaart voorkomen

Naast het regelmatig laten onderhouden van je platte dak door de dakspecialisten van Salodak, kun je ook zelf aan de slag om lekkage aan je platte dak te voorkomen:

 • Regelmatig je dak nakijken
 • Blad en ander afval verwijderen van je dak
 • De dakgoot goed schoonhouden
 • Groene aanslag verwijderen

Door dit te doen, kan je een daklekkage voorkomen. Daarnaast is het verstandig om regelmatig een expert naar je platte dak te laten kijken, omdat deze precies weet wat er moet gebeuren om jouw dak in de beste conditie te houden. Een jaarlijks onderhoud van je plat dak is dan ook niet overbodig.

Daklekkage in Dedemsvaart?

Vraag vrijblijvend informatie of een offerte aan en laat je daklekkage snel verhelpen

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Alles voor jouw platte dak bij Salodak

Je kunt bij Salodak, de dakdekker voor Dedemsvaart, terecht voor zowel jouw daklekkage, als het renoveren van je oude dak of zelfs het plaatsen van een nieuw dak. Door het gebruik van hoge kwaliteit isolatiemateriaal en dakbedekking, zul je zonder zorgen lang kunnen genieten van jouw platte dak. Investeer je in goed dakonderhoud, dan weet je ook zeker dat jouw dak enkel bescherming biedt in plaats van problemen oplevert voor je woning. Met jarenlange ervaring in platte daken, kunnen onze dakspecialisten de meest uiteenlopende opdrachten aan. Salodak is gevestigd in Hoogeveen en is werkzaam in een groot gebied. Neem dus vooral contact met ons op om te kijken hoe we jou van dienst kunnen zijn.